Nagelllak CND Creative Play

Creative Play nagellak van CND

CND, wereldwijd marktleider in professionele nagelproducten, onthult de nieuwste toevoeging aan het CND portfolio en de toekomst van kleur met CREATIVE PLAY™ Nail Lacquer.

  • Een traditionele nagellak met levendige, vrolijke en getextureerde finish.
  • Een basecoat die een glad oppervlak creëert voor een egale kleurtoepassing.
  • Een topcoat die de nagellak verzegelt, beschermt en voor een glanzende finish zorgt.

 

Met 80 kleuren verdeeld over 10 verschillende finishes, daagt CREATIVE PLAY™ Nail Lacquer jou uit om uniek en expressief te zijn met levendige en vrolijke tinten. CREATIVE PLAY™ levert een levendige en onbevangen nagel kleur die de klant provoceert om uniek en zelf expressie uit te voeren.

 

  • 3-stappen behandeling, geformuleerd met micropigmenten, zorgt met een speciaal penceel (400 haartjes) voor een gladde, egale applicatie met een hoge glans en een intense kleur.
  • 7-FREE formule: vrij van tolueen, kamfer, formaldehyde, dybutylftalaat (DBP), fenolhars, xyleen en butanon.

Hoe is de nagellak Creative Play van CND ontstaan?

CREATIVE PLAY™ Nagellak werd ontwikkeld door salonklanten die er naar verlangen om voortdurend van nagellak kleur te veranderen en om tegelijk de behoeften van de professionele nagelsalons tegemoet te komen. De lijn biedt moeiteloos feilloze resultaten om elke keer het ultieme kleurverhaal te vertellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »